Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ή τελικά ξανά και ξανά ....;

71 χρόνια πριν με δάκρυα στα μάτια οι αντάρτες του ΕΛΑΣ παραδίδουν τα όπλα με τα οποία ελευθέρωσαν την πατρίδα και μαζί παραδίδουν στους Αγγλούδουλους φασίστες το όνειρο για λαοκρατία! Το μεγαλύτερο λάθος των ενωμένων δημοκρατικών, πατριωτικών και επαναστατικών δυνάμεων στην ελληνική σύγχρονη ιστορία, καθώς μετά όλοι γνωρίζουμε τι ακολούθησε ως και το σήμερα!
Συμπτωματικά σήμερα 12 - 2 - 2016 η Ελληνική κυβέρνηση για πρώτη φορά απεμπολεί την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο, περνώντας το στα χέρια των γερακιών του ΝΑΤΟ.

Το εξωφρενικό είναι η απίστευτη απάθεια και κυνικότητα του υπουργού Π. Καμμένου εχτές στην βουλή, με την οποία παρουσία το κρίσιμο αυτό εθνικό θέμα.
Τα ερωτήματα πολλά, η αγανάκτηση μεγάλη και οι απαντήσεις λειψές, ως ανύπαρκτες.
Δεν υπάρχει ούτε ενας νοήμον άνθρωπο που να μην παρατηρεί την αντίφαση που προκύπτει απ το καλωσόρισμα της δολοφονικής στρατιωτικής λυκοσυμμαχίας του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με τον έλεγχο της ροής των προσφύγων, που αυτοί οι ίδιοι δημιουργούν.
Πως θα σταματήσουν δηλαδή τους πρόσφυγες? Με βομβαρδισμούς? Πως θα σταματήσουν τουν λεθρέμπορους που οι ίδιοι οι Τούρκοι προωθούν ? Ποιον δουλεύουν τελικά ?
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην αντιλαμβάνεται πως η παρουσία των Αμερικάνων και της Γερμανιας στο Αιγαίο, στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την ανάμιξη των Ρώσων στην Συρία και τα μπερδέματα τους με την Αγκυρα.
Το τι θα κάνουν οι 3 τους, δηλαδή οι Ιμπεριαλιστές Αμερικάνοι και Ρώσοι με τους wannabe Ιμπεριαλιστες Τουρκους είναι δικό τους θέμα. Η μονιμοποίηση στρατιωτικών "ειρηνευτικών" και "συμμαχικών" δυνάμεων στο Ελληνικό Αιγαίο είναι δικό μας όμως πρόβλημα. Πρόκειται για ωμή παραβίαση και αμφισβήτηση του εθνικού μας χώρου απο ξένες δυνάμεις. Αυτό είναι δεδομένο πλέον!
Η εξέλιξη είναι πολυ άσχημη για την χώρα, η κυβέρνηση πολυ λίγη για τέτοιες καταστάσεις, η αντιπολίτευση ακόμα λιγότερη και ο κόσμος ? εγκλωβισμένος στα προσωπικά του προβλήματα.
Χρειάζεται σύνεση και επαγρύπνηση απ όλους μας. Θεωρώ οτι έχουμε μπει σε μια πολυ επικίνδυνη κατάσταση και με άγνωστες συνέπειες ...