Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Δεσμεύεται η ΔΕΗ για προμήθεια με ενέργεια του Μυτιληναίου – Δικαίωσε την ΑτΕ η Επ. Ανταγωνισμού

ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ " ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ- ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!
Σε δεσμεύσεις έναντι των πελατών της για συνέχιση της προμήθειας με ηλεκτρική ενέργεια, προχώρησε η ΔΕΗ μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η οποία προέκυψε μετά από έρευνα αιτία καταγγελιών των εταιρειών Μυτιληναίου και Αλουμίνιον της Ελλάδος.

Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού αποφάσισε ομοφώνως και αποδέχθηκε, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε στην αγορά παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και στην αγορά λιανικής προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, κατόπιν καταγγελίας από τις Μυτιληναίος και Αλουμίνιον της Ελλάδος για παράβαση των άρθρων 2 του ν. 3959/2011 και 102 ΣΛΕΕ, την ανάληψη δεσμεύσεων από τη ΔΕΗ δυνάμει του άρθρου 25 παρ. 6 του ν. 3959/2011.
Με βάση τις εν λόγω δεσμεύσεις, η ΔΕΗ θα συνεχίσει να προμηθεύει τις καταγγέλλουσες εταιρείες με ηλεκτρική ενέργεια και θα σταματήσει κάθε η απειλή από μέρους της για διακοπή προμήθειας.
mikrometoxos.gr